top of page

„Educație de calitate pentru toți” – ID 106250

proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Inspectoratul Şcolar Arad a cumpărat 300 de biciclete pentru a dota zece şcoli din județ. Cele 300 de biciclete au fost achiziţionate prin intermediul proiectului  ”Educaţie de calitate pentru toţi” – ID 106250, proiect cofinanțat din Fondul  Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară 6.

Acest proiect a obţinut o finanţare europeană de 5,3 milioane de lei prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Bicicletele au fost distribuite în următoarele unităţi de învăţământ din județul Arad:

  • Școala Gimnaziala Al. Mocioni Birchis

  • Școala Gimnaziala Ilarion Felea -Arad

  • Școala Gimnaziala Nr 2 Curtici

  • Școala Gimnaziala” Simonyi Imre” Satu-Nou - Misca,

  • Școala Gimnaziala Fântânele

  • Școala Gimnaziala Titus Popovici Misca- Structura Vânători

  • Școala Gimnaziala Mihai Veliciu Sepreus

  • Școala Gimnaziala Sântana

  • Școala Gimnaziala Fiscut

  • Școala Gimnaziala Patrichie Popescu -Bata

"ATELIER DE LUCRU PRIVIND ANALIZA REZULTATELOR SI BUNELOR PRACTICI"

„Educație de calitate pentru toți” – ID 106250

proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

     Inspectoratul Școlar Județean Arad în calitate de lider, împreună cu partenerii Casa Corpului Didactic "Alexandru Gavra" Arad și C&T Strategic Business Partners SRL, în proiectul cofinanțat din Fondul Social European prin programul Operațional Capital Uman 2014-2020 „Educatie de calitate pentru toți" - id 106250, a organizat, în data de 18.05.2023,  "Atelierul de lucru privind analiza rezultatelor și bunelor practici" cu participarea echipei de implementare a proiectului, a mentorilor formatori, a mentorilor locali, a personalului didactic din școli, a consilierilor și mediatorilor.

   Proiectul contribuie la îndeplinirea obiectivelor din strategia la nivel de județ prin intervențiile axate pe reducerea/prevenirea abandonului școlar timpuriu dar și prin programul de dezvoltare profesională a cadrelor didactice cu scopul creșterii competitivității și a sustenabilității proiectul a fost implementat în 10 școli din județul Arad situate în zone  marginalizate și/sau cu o populație semnificativă aparținând etniei rome.

         Participantii au împartășiti bune practici din miniproiectele scrise și implementate în cele 10 scoli.

CONFERINȚA FINALĂ DE DISEMINARE A REZULTATELOR PROIECTULUI

„Educație de calitate pentru toți” – ID 106250

proiectul cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

           Inspectoratul Școlar Județean Arad în calitate de Lider de parteneriat, împreună cu partenerii Casa Corpului Didactic ”A: Gavra” Arad și C&T Strategic Business Partners SRL, în proiectul cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020 „Educație de calitate pentru toți” – ID 106250  a organizat, în data de 15.06.2023,  Conferința finală de diseminare a rezultatelor proiectului.

Proiectul a contribuit la îndeplinirea obiectivelor din strategia la nivel de judet prin intervențiile axate pe reducerea/prevenirea abandonului școlar timpuriu dar și prin programul de dezvoltare profesională a cadrelor didactice cu scopul creșterii competitivității și a sustenabilității. Proiectul a fost implementat în 10 scoli din județul Arad, situate în zone marginalizate și/sau cu o populatie semnificativa apartinand etniei rome.

           La eveniment au participat experti ai partenerilor, mentorii-formatori , consilieri, mediatori, mentori locali, cadre didactice din cele 10 scoli si alte cadre didacctice/personal ISJ/CCD din regiune.

            Participanții au împărtășit bune practici din activitățile implementate în cele 10 școli preccum și rezultatele obținute.

            Prezența directorilor și a cadrelor didactice din școlile din județul Arad, precum și din lte județe ne-au onorat și bucurat în aceeași măsură.

bottom of page